woodentulipsHouten tulpartikelen

‘Als de lente komt dan stuur ik jou’…. Nijhuis Klompen heeft haar assortiment uitgebreid met prachtige houten tulpen. Compleet uit hout vervaardigd, met de hand beschilderd en verkrijgbaar in 13 mooie sprekende kleuren. De houten tulpen van Nijhuis zijn in eigen huis ontwikkeld en verkrijgbaar in groot en klein formaat en in een zeer uitgebreide productrange. Zo hebben we naast de standaard tulpen op stam ook tulpjes op een voetje, tulpmagneten, tulpjes in een potje, boeketten, boeketten in Delftsblauwe vaasjes,
sleutelhangers en nog veel meer.

Een regelrechte hit in souvenirland, maar ook in de decoratiewereld in zowel Nederland als in het buitenland.
Bekijk voor ons volledige assortiment houten tulpen onze productcatalogus.

Grote houten tulpen op steel

De grote houten tulpen van Nijhuis Klompen zijn een ware hit in binnen- en buitenland. Volledig uit hout vervaardigd en met de hand afgewerkt, geschilderd in authentieke olieverf en prachtig afgelakt met hoogwaardige transparante lak. De grootte van deze tulpen is 34 cm.

tulpen op stam groot

Tulp op voet groot

In navolging op de grote tulpen op stam hebben we ook een grote houten tulp op een beukenhouten voetje in ons assortiment ontwikkeld. Deze houten voetjes voorzien van Holland of Amsterdam opdruk. De hoogte van deze tulpjes op voet is 21 cm.
Deze houten tulpen op voet zijn ook leverbaar als relatiegeschenk en te voorzien van w eigen bedrijfslogo.

tulp pedestal

Grote houten tulpen op een blad

tulp on leaf

Tulpmagneten groot

Als er 1 artikel is dat het altijd goed doet in de souvenir-wereld dan is het wel de magneet. Daarom hebben wij binnen ons tulpen-assortiment ook een magneet ontwikkeld. De bol is identiek aan de tulpen op stam en het vormpje onder de tulp is een fraai vormgegeven bladvorm, voorzien van Holland- of Amsterdam print.

tulpmagnets big

Tulpboeketten & grote en kleine tulpen op vaas

Nijhuis Klompen levert haar houten tulpen ook als boeketten, in een prachtig gedecoreerde Delftsblauwe vaas en in glazen vaasjes. Volledig samengesteld in bewezen combinaties.

tulpboeketten en in vaas

Tulp flesopeners

Een houten tulp met een functie; de tulp-flesopeners. Bij de houten tulp ontwikkelde Nijhuis een zeer mooi gevormd ijzer dat het met elkaar tot een leuk eigentijds product maakt. Deze prachtige houten tulp flesopener is echt een aanwinst voor ieder interieur.

tulip bottle opener

Kleine houten tulpjes op steel

Compleet in lijn met de grote houten tulpen heeft Nijhuis Klompen ook een lijn met kleine houten tulpen ontwikkeld. Ook deze houten tulpen zijn met de hand geschilderd en leverbaar in 13 kleuren. De hoogte van deze houten tulpjes is 20 cm.

small tulips on a stem

Kleine houten tulpjes op een voetje

Het kleine broertje van de grote houten tulp op voet… Vrolijk en een leuke attentie voor iedere toerist. Hoogte: 8,5 cm.

small tulip pedestal

Kleine houten tulpmagneetjes

Een serie van vrolijke mini-tulpjes in magneetvariant, voorzien van Holland- of Amsterdam-bedrukking. Grootte: 6 cm.

small tulip magnets

Houten tulp sleutelhangers

Onze succesvolle sleutelhangers zijn nu ook verkrijgbaar in tulp-variant. Een kleurrijke aanvulling aan ieders sleutelbos. Grootte tulpje: 3,5 cm.

tulip keychains

Tulp potloden

Grijs had nooit zoveel kleur: dankzij de tulp-potloden van Nijhuis Klompen. Voorzien van Holland-print en leverbaar in 13 kleurvarianten. Ook deze tulpenbolletjes zijn met de hand beschilderd. Grootte tulpje: 3,5 cm.

tulip pencils

Tulp balpennen

Houten tulpen die naast dat ze er erg mooi uitzien, ook nog een duidelijke functie hebben. Dat zijn de tulp-pennen van Nijhuis Klompen. Met een bovenzijde die volledig is vervaardigd van hout en bovendien met de hand beschilderd is, bieden we de toerist een prachtig souvenir. De pennen zijn standaard voorzien van Holland- of Amsterdam-print.

tulip pens

Kleine tulpboeketjes en houten tulpen in een Delftsblauw vaasje

Nijhuis Klompen levert haar kleine houten tulpjes ook als boeketjes van 9 tulpen en als boeketje in een prachtig gedecoreerd Delftsblauwe vaasje. Volledig samengesteld in een bewezen combinatie, namelijk de multi-colour variant.

smalltulipbouquets

Kleine houten tulpjes in een aardewerk potje

‘Oer-Hollands’ gezellig! Dat zijn de kleine houten tulpjes in een aardewerk potje. 13 cm hoog en leverbaar in 13 kleurvarianten.

tulip potjes

 

 

zakelijk inloggen NL catalogus aanvragen NL overonzeproducten NL