Klompsouvenirs

souvenirs

Hét uithangbord van de Nederlandse iconen; de oer-Hollandse klomp. Nijhuis Klompen produceert ze al vanaf 4 cm.  Ook op klomp-souvenir gebied staat Nijhuis Klompen zijn mannetje. Als enige bedrijf in Nederland kunnen wij zeggen dat de productie van de souvenirtjes in eigen huis plaatsvindt. En daarmee bewaken we dus ook volledig de kwaliteit van onze producten; hoe klein ook. Bij Nijhuis Klompen kunt u terecht voor tal van klomp-souvenirs; van sleutelhangers, tot flowerclogs en van flesopeners tot spaarpotklompen. En deze souvenirs hebben we in vele kleuren en decoraties. Bovendien heeft Nijhuis Klompen alle souvenirs op voorraad en leveren we iedere werkdag uit naar onze klanten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.

Bekijk voor ons volledige assortiment onze online catalogus.

Tulpdecoratie souvenir collectie

Een souvenirklompje met daarop de belangrijkste symbolen van Nederland; molens en tulpen. Dat is hoe de buitenlandse toerist Nederland ze het liefst ziet. Al die symbolen zijn verwerkt in de Tulpdecoratie van Nijhuis Klompen en niet voor niets is deze lijn ons grootste succesnummer. Fris en duidelijk herkenbaar, zelfs op de kleinste artikelen; de 4 cm sleutelhangers en magneten.
Deze decoratie is beschikbaar binnen een zeer uitgebreide collectie en leverbaar in maarliefst 11 verschillende kleuren souvenirklompjes, namelijk rood, wit, blauw, gelakt, geel, oranje, roze, lime, paars, zwart en Delftsblauw. Ook op de draagklompen is deze decoratie beschikbaar.

souvenir articles_tulip

Kissing pair souvenir collectie

Het kussend paartje… een decoratie die door vele buitenlandse toeristen geliefd is. De tulpenrand in frisse kleuren maakt het tot een vrolijk geheel. De kussend paartje-collectie is beschikbaar in de kleuren rood, oranje, roze, lime, paars en Delftsblauw.

kissing pair

Poly Molen 4 souvenir collectie

Soms mag het nog een tandje chiquer…. elegant en met flair, kleurrijk en met een zeer hoogwaardige uitstraling. De Poly Molen 4 decoratie van Nijhuis Klompen voldoet aan deze uitstraling. Een prachtig gedecoreerde lijn van klomp-souvenirs en draagklompen met mooi uitgewerkt Nederlands tafereel en uitgebreide bloemendecoratie op de volledige zijkant van de klompjes.

Poly Mill4

Boerenbies decoratie

De meest traditionele decoratie op klompengebied is toch wel de bies decoratie. Van oudsher heeft iedere klompenmaker in Nederland een eigen decoratie en dit is die van Nijhuis Klompen. Oorspronkelijk werd deze met de vinger opgebracht op de gedecoreerde draagklompen. Eigenlijk een soort van unieke vingerafdruk dus. En die decoratie voeren we als klompenfabriek natuurlijk met trots! En dat doen we op zowel onze draagklompen als op onze souvenirs.

boerenbies

Koe decoratie

Polders, uitgestrekte weilanden en vlakke landschappen… ook dat is Nederland. En in die weilanden lopen… koeien! Nijhuis Klompen heeft een souvenir-lijn met vrolijke zwart-bonte koeienvlekken in haar assortiment. Fris en herkenbaar voor zowel Nederlanders als buitenlandse toeristen.

cowdecoration

Amsterdam decoratie

Voor de Buitenlandse toeristen die Nederland aandoen steekt onze hoofdstad er natuurlijk met kop en schouders bovenuit. Amsterdam; een waar begrip in de wereld! En daar mogen we als kikkerlandje toch best enorm trots op zijn! Vandaar een lijn van souvenir-klompjes met Amsterdams thema. Een typisch Nederlands icoon met het Amsterdamse wapen, uitgevoerd in een mooie rode kleur. Die mag echt niet ontbreken in een Amsterdamse souvenir-shop!

amsterdam decoration

Friese vlag decoratie

Friesland; een bijzonder mooie provincie die wordt bewoond door een trots volk met een unieke identiteit. Geen wonder dat Friesland zich daardoor op een geheel eigen manier sterk presenteert.
En daar passen de souvenirs van  Nijhuis Klompen prima bij. Speciaal voor het toerisme in Friesland heeft Nijhuis een lijn van prachtige souvenirs beschikbaar die zich al jaren bewijzen. Dit geldt ook voor de draagklompen. van de kleinste kindermaat tot de grootste herenmaat produceren wij draagklompen met typische Friesland-decoratie

frisianflag

Geschuurde souvenirs

Zo basic als maar kan… dat is soms het allermooist. De geschuurde klompjes van Nijhuis Klompen worden vervaardigd uit het mooiste hout en geschuurd totdat de oppervlakte zijdezacht is. Wij hebben onze geschuurde souvenirs in een zeer uitgebreide collectie beschikbaar, van 4 cm sleutelhangers tot 14 centimeter souvenirpaartjes of borstelklomp.

Kijk voor ons volledige aanbod in onze catalogus of vraag er een aan middels het aanvraagformulier.

geschuurd

Alphabet klompjes

Klompjes in vrolijke kleuren, voorzien van de letters A t/m Z… een product waar menig toerist er graag een paar van koopt voor het thuisfront. Een mooie herinnering aan Holland met daarop de eerste letter van de naam van een vriend of familielid die thuis is gebleven. Onze alphabet sleutelhangers leveren we in gemixte kleuren en per letter. Bovendien hebben we voor dit product een prachtig tafel-display ontwikkeld, die wij uit voorraad aan u kunnen leveren.

abcklompjes

 

 

zakelijk inloggen NL catalogus aanvragen NL overonzeproducten NL